04 iunie 2010

Devin sentimentală...


Pentru că timp de 3 ani de zile ai fost colega mea de bancă. Pentru că mereu m-ai ascultat, mi-ai fost alături, şi la bine, şi la rău. Mă ajutai la istorie, te ajutam la geografie. Împreună ne făceam tema la engleză în cea mai mare grabă până să se sune şi profa să intre pe uşă. Pentru că alături de tine, am descoperit cafeneaua "The Harp" unde ne pierdeam timpul după ore sau în timpul orelor, vorbind câte în lună şi-n stele. Pentru că mă puteam baza pe internetul de pe mobilul tău când dădeam teste la filosofie şi tezele la latină şi la greacă. Aşa am descoperit Google Translate. Pentru că mi-ai dat mereu să muşc o gură din sandvişul tău. Pentru că împărţeam ţigările cu tine. Iar tu îmi aduceai prezervative în schimb. Pentru că alături de tine am râs, am plâns, am trecut peste toate. Pentru că îmi ţineai morală de fiecare dată când făceam prostia aia pentru care mi-ai umplut ghiozdanu' de prezervative a doua zi. Pentru că ne-am povestit toate tâmpeniile pe care le-am făcut. Pentru că mă ascultai oră de oră fredonând câte o melodie şi îmi ziceai să cânt mai încet că se aude în toată clasa. Pentru că am luat amândouă câte un 3 la latină în ziua când ne-a prins dirigu' că citeam pe sub bancă şi nu-i ascultam balivernele despre Cicero. Pentru că astă-iarnă, înainte de vacanţa de Crăciun, ne-ai dat răceală tuturor, când am băut după tine din sticla de vişinată pe care ţi-o adusesem. Pentru că am fost cu tine să-ţi cumperi un inel cu o piatră a cărei culoare ţi-am spus că se numeşte magenta. Pentru că în ziua aia ploioasă ne-am refugiat în Sarmale şi ne-am încălzit fumând o cafea şi bând o ţigară. Pentru că atunci când lipseai, mă simţeam atât de singură. Nu era la fel. Ceva lipsea. Tu!

Şi pentru că... îmi va fi dor de tine, de pauzele în care stăteam afară la ţigară, de zilele în care chiuleam şi mergeam cine ştie pe unde, de toate câte ne povesteam...


Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. ei,da!aşa mai merge.Tema blogului este in ton cu anotimpul şi putem în sfârşit vorbi!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa ramaneti pe loc anul asta, repetati a 12-a si nu va mai chinuiti cu despartirea! Si ce bine (pentru mine) ca in sfarsit pot comenta.

    RăspundețiȘtergere