04 noiembrie 2010

Noroc chiorData: 2 noiembrie 2010
Evenimentul: Balul Bobocilor ASE Management
Locaţia: Club Fratelli, Bucureşti.

Să vă povestesc cum am transformat o seară aparent banală într-una excepţională. Am plecat de acasă cu 30 lei în buzunar, daţi de scumpul meu tătic, plus încă alţi 20 pe care îi mai aveam eu rătăciţi prin portofel. Eu cu gându' că nu am ce să fac cu 50 lei în club, într-o noapte, mai ales când vreau să mă simt bine şi să nu stau să-mi calculez fiecare leu pe care îl las barmanului. Bun, trebuia să trec peste asta. M-a dus Danny cu maşina până acolo. Când am ajuns acolo, o domnişoară foarte binevoitoare de la intrare mă ispiteşte cu un shot de tequila. Eu, cum am o slăbiciune pentru tequila, evident că nu o puteam ignora, mai ales când i-am văzut zâmbetul convingător pe care mi-l afişa. Bun, am dat un shot de tequila pe gât acolo, lângă ea, aşa de încălzire. Nu mai spun că se uita la mine cam ciudat când m-a văzut cum dau pe gât băutura. Şi nu înţeleg de ce. Doar ea mi-a oferit. Las paharul pe tavă şi pornesc mai departe. Fac undeva stânga să ajung în club, când alte domnişoare mă opresc şi mă întreabă dacă sunt fumătoare şi ce ţigări fumez. Le-am spus că fumez Marlboro, nu pentru că asta aveau în mână, ci pentru că astea sunt singurele ţigări care-mi plac. Mi-au oferit şi un pachet de ţigări. Intru în club să-mi caut colegii. Într-un final îi găsesc, dar mă întorc să-mi las haina la garderobă. Domnişoarele cu ţigări mi-au mai oferit un pachet. Ajung la masă, colega mea câştigătoarea unui VIP treatment, avea acolo rezervat, băutură la discreţie, toate bune şi frumoase. M-am aşezat lângă ea şi lângă ceilalţi. N-au trecut 5 minute până să se desfacă sticla de vodkă. Noi, ăştia care eram "în plus" pe acolo ca să zic aşa, printre care mă număram şi eu de altfel, am zis să nu fim nesimţiţi şi să mai aşteptăm să se mai încingă atmosfera până să ne înfigem în sticlele de pe masă. N-a durat foarte mult. Ni s-au umplut aproape instantaneu paharele. Muzică bună, am dansat până dimineaţă de nu mai îmi simţeam picioarele. Poze multe. Atmosferă incendiară. Eu eram în culmea fericirii, vă daţi seama. La plecare, rămăsesem cu doi băieţi, unul foarte bun prieten cu Danny, care i-a promis că mă aduce acasă în siguranţă şi că nu trebuie să-şi facă griji. Şi am venit cu ei acasă. M-a lăsat taxiu' în faţa casei, şi ca să fiu drăguţă, i-am întrebat cât trebuie să le dau, că na, nu mă aşteptam să vin pe moca acasă. Şi mi-au zis: "Lasă, stai liniştită, nu trebuie să dai nimic!"

Deci câtă baftă poţi să ai într-o singură noapte? Băutură moca, ţigări moca, taxi moca... oare ce mi-aş fi putut dori mai mult? Şi acu' să mai aud eu pe careva că zice că Săgetătorii nu sunt norocoşii zodiacului!

4 comentarii:

 1. :))) Asta da noapte de pomina.Şi moca!:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Altfel arata lucrurile cand ai putin noroc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cam asa ceva:)...foarte tare povestea:)...noi avem balul pe la inceputul lui decembrie aparent;))...e bine ca te-ai distrat si toate ti-au mers ca la carte:)...tine-o tot asa si sa auzim de bine:)

  RăspundețiȘtergere
 4. ohh colega am vazut ca ai pomenit de mine pe acolo :> ... lasa ca poate castig si-o excursie cine stie pe unde si va iau cu mine :))

  RăspundețiȘtergere