05 februarie 2011

Haos


Nimic nu mai e ca la început şi niciodată nu a fost un început. Doare.. totul te doare. Nu ai nimic, totul e intact. Unde mai găseşti partea aia din tine, rece, indiferentă, care nu cunoştea nimic şi nici nu vroia să descopere?! Ţi-e dor de ce erai înainte, de ce nu aveai: durere, lacrimi şi sentimentele.. penibile, simple, grele. Da! Pentru că tot ce ai trăit te-a transformat într-o persoană pe care nu o recunoşti: fragilă, naivă, suferindă. Totul e monoton, o calmă tristeţe se lasă în fiecare zi peste gânduri... resemnări, regrete!

Doar vocea din tine îţi spune cât de mult te dispreţuieşte, te urăşte... şi cauţi alinarea. Rămâi doar tu şi umbra. Tu, schimbător în fiecare clipă... ea, etern aceeaşi. Capabil să explici tot ce e în jurul tău, să fii impunător a tot ce îţi este inferior. Şi totuşi, eşti slab, indescifrabil, uşor modelat... eşti om! Asta sunt eu.. şi tu, şi ea, noi... fără a avea o putere asupra noastră. Dar suntem ai noştri, ne aparţinem în totalitate.

Un haos total e în tine pentru că s-a prăbuşit totul. Rămâi cu resturile din tot ce ai clădit atâta timp: iubirea, fericirea! Doar îngenunchezi în faţa durerii, depinzând de cursul neştiut al timpului. Aştepţi şi fugi de amintirile vii cândva, mai vii acum... ucigătoare! Laşi totul dezordonat, să fugă în trecut şi încerci să construieşti ceva peste ce a fost odată. Şi aşa ajungi în momentul de faţă: superficial, laş, dur! Ai puterea să faci anumite gesturi, să te exprimi, să formezi o definiţie a fiinţei tale, indiferent că e minciună sau adevăr.

Acum totul e gol, pustiu... şi nu ai ce oferi! Nu mai ştii nici cine eşti!


3 comentarii:

 1. "Totul e monoton, o calmă tristeţe se lasă în fiecare zi peste gânduri... resemnări, regrete!" ce te astepti la o viata roz-bombon cu floricele si numai cuvinte de iubire?O remarca mai rautacioasa dar sincera macar...

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai grija sa nu uiti niciodata cine esti...toate cele bune si stai linistita ca dupa vremuri furtunoase, rasare soarele mai frumos decat il stiai:)

  RăspundețiȘtergere