02 august 2009

Happy Hour

Cu chiu, cu vai, am ajuns şi eu pe litoral vara asta.. şi exact când nu vroiam. De fapt, eu nu vreau niciodată, da asta e partea a doua. Dar până la urmă s-a dovedit a fi chiar ok. M-am distrat, şi mi s-a întâmplat o fază super tare, de am râs toată seara.
Am fost într-o seară cu Biba şi Bibu la o terasă, din multele care erau pe plajă. Nu de alta, da aveau o ofertă Happy Hour (cumperi un cocktail şi îl ai pe al doilea gratis!) Eu, cum sunt înnebunită după cocktail-uri, am zis "wow, hai mai repede!" Ne aşezăm la masă, vine don'şoara chelneriţă, ne ia comanda, şi ne-am pus pe aşteptat. La o masă în stânga noastră, mai era o gaşcă şi şi-au comandat şi ei cocktail-uri. Şi mare mi-a fost mirarea când am văzut că vine chelneriţa cu o tavă cu 8 cocktail-uri şi le înşiră pe masă în faţa lor. Am uitat să spun că ei erau 4 la masă. Şi da, erau două cocktail-uri de căciulă. Nu cum credeam eu, că iei unu pentru tine şi dacă mai vrea cineva trebuie să fie acelaşi cocktail, nu diferit. Iar eu cu Biba ne luasem cocktail-uri diferite.

În timpu cât am stat să ne aşteptăm băuturile, lu' Bibu i se făcuse foame. Şi cum tocmai fusesem înainte la un supermarket, îşi luase de acolo o pungă de floricele, nişte seminţe şi fistic. Şi mai şi făcea pe nebunu: "ia intreab-o p-asta, am voie să mănânc?" I-am aruncat o privire gen "îţi baţi joc de mine?" şi i-am zis că nu, n-o s-o întreb. La care el şi-a desfăcut liniştit punga de floricele şi a început să mănânce ..aşa, fără nicio jenă.. de ce ar fi avut? Da' era haios rău, că aveam impresia că se ascunde. De fapt chiar asta făcea. Îşi ţinea punga între picioare, şi când se apleca să mai ia câteva floricele, aveai impresia că-i căzuse ceva pe jos, sau vroia să se scarpine în cazu' în care-l muşcase vreun ţânţar. Şi tot făcea mişto de mine: "nu vrei şi tu câteva?" La care eu: "nu, nu vreau!" Şi după un minut: "adică.. dacă stau să mă gândesc mai bine.. " Şi am luat. Mâncam amândoi. Biba n-a vrut. La care el: "eh, asta e, rămâne mai mult pentru noi!"
Într-un final, se hotărăşte şi don'şoara chelneriţă să-şi facă apariţia. Şi ce să vezi. Exact cum se aştepta Biba, avea 4 cocktail-uri (2 pentru fiecare) şi o halbă de bere pentru Bibu. Şi a trebuit să mă chinui să beau două, nu unu. Şi mai erau şi cu tequila. Da' nu mi-a părut rău, că la urma urmei, până l-am băut pe primu, al doilea s-a făcut apă chioară la câtă gheaţă avea în el. Şi mi-am băgat picioarele (că altceva n-aveam) în gând aşa frumos şi elegant şi mi-am zis că data viitoare o să îmi iau un cocktail ca lumea, tare şi puternic, să înţeleg ceva din el.. nu prostii d-astea lungite cu gheaţă şi suc..

4 comentarii:

 1. Inseamna ca intr-adevar a fost o happy hour!

  RăspundețiȘtergere
 2. :)) a fost o seara frumoasa la mare :)) pe scurt: a fost si de mancare, si de baut, si distractie

  ( cred ca inebuneam daca ma prindea aia si imi zicea ca nu am voie sa mananc floricele :)) )

  RăspundețiȘtergere
 3. Hahah =)) ar trebui sa-mi imaginez si un scenariu d-asta.. chiar snt curioasa ce ar fi iesit :D

  RăspundețiȘtergere