28 august 2010

Am revenit pe ...micile monitoare


După o lună în care am tras chiulu' şi n-am mai scris absolut nimic, mi-am zis că ar fi cazu' să-mi mai aştern şi eu gândurile pe undeva. Şi unde în altă parte decât pe blog? Presupun că vreţi o explicaţie pentru comportamentul meu, pentru lipsa de interes acordată acestui blog. Ei bine, vă spun pur şi simplu: cauza a fost lipsa de chef şi de inspiraţie. Aşa că m-am gândit să plec la mare să-mi încarc bateriile. Şi abia azi am ajuns acasă după 2 săptămâni în care n-am mai văzut vreun monitor în faţa ochilor şi n-am mai ţinut un mouse în mână.

Ce pot să spun. A fost frumos la mare, am prins vreme caldă, caniculară pot spune, cu vânturi puternice, valuri cât să nu stai degeaba, apa mării super bună de bălăceală şi bere neagră rece ca să mai atenueze temperatura aerului. Nişte detalii care mai mult ca sigur nu vă interesează, dar eu vi le spun, aşa ca să vedeţi că am din nou energia de a scrie.

Iar cireaşa de pe tort a fost hitul anului 2000 al băieţilor de la Axxa, pe care l-am ascultat (culmea!) pe drumul de întoarcere acasă, şi nu când mai aveam puţin şi îmi băgam picioarele în ea de mare!Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

  1. melodia e misto :D
    nici nu mi-am dat seama ca a trecut atat timp de cand nu ai mai intrat ,a trecut asa repede ,timpu' zboara:))
    ma bucur ca te-ai distrat la mare:>

    RăspundețiȘtergere