22 mai 2009

10 motive pentru care te poţi considera un pic mai "ciudat" decât unii locuitori ai României


1. Nu-ţi plac hohotele de râs ale lui Gigi Becali televizate în direct. Românii îl ascultă pe Gigi vorbind despre fotbal, fisc, Coelho, securişti-comunişti, urşi, oi, hahalere, zdrenţe. Gigi e în tot şi în toate!

2. Nu eşti la curent cu evoluţia şuviţei lui Băsescu. Mai mult, ai ratat privilegiul de a fi fost frizerul care i-a retezat-o. Eşti praf...

3. Nu ai plecat niciodată "afară". Nu te-ai dus nici măcar până la Ruse sau Debreţin. N-ai nici măcar un văr de-al treilea plecat în Italia sau Spania. Hal de european ce eşti!

4. Nu ai văzut nici un episod din "Regina". Habar n-ai cine e State sau Roza, sau măcar ce fac ei. Ai trândăvit cu telecomanda în mână, fără să afli că peste noapte, s-au născut vedetele autohtone!

5. Nu ai trimis niciodată un sms la o emisiune "interactivă" unde puteai câştiga o grămadă de bani. Atunci ce nevoie mai ai de telefon mobil dacă nu trimiţi sms-urile unde trebuie?

6. Nu ai cerut iertare nimănui la televizor, nu înţelegi umoru lu Mircea Badea şi nu ai dat niciodată mâna cu Mircea Radu. Nici măcar nu ştii ce număr de înmatriculare are "Caravana Dragostei". Pe ce lume trăieşti?

7. Nu ai fost de vreo doi ani în mall. Încă nu ai aflat că acolo este Mecca teribilismului vestimentar, că e "trendy" să te foieşti înţolit pe scările rulante, chiar dacă nu cumperi nici măcar un nasture? Unde naiba te duci? La bibliotecă?

8. Nu te-ai dus niciodată la un "heir stilist". Tot la frizeria de cartier te tunzi, ca un neica nimeni... Eşti atât de rudimentar!

9. Nu ştii nici măcar un refren din repertoriile lui Nicolae Guţă, n-ai fost niciodată "supărat, Doamne, supărat". N-ai duşmani, n-ai fomei, n-ai maşini, n-ai aur, n-ai necazuri, n-ai oftică, n-ai dansatoare din buric pe masa din bucătărie, nici măcar o piţi cu care să umbli zi de zi. Eşti nasol, gagiule!

10. Nu ţi-ai pus încă termopane, parchet laminat, aer condiţionat, monitor LCD, televizor cu plasmă, jacuzzi. De ce nu locuieşti, dom`le într-o cutie de carton? Hai că-ţi dau ambalaju de la Hummer-u meu!

Un comentariu:

  1. Ala cu Suparat e Adi de la Valcea nu Nicuşor Guţă :)) ia mai taci mey...vbesti u rpd cai mov d park ai avea cocioaba cu lift si putz cu manivela. Lasa k yo macar am tablouri in casa fara geam fara rama fara poza si fara monici :D

    RăspundețiȘtergere