22 aprilie 2010

Uită de tot


Când nu mai am nevoie de el ca să exist şi să mă simt bine.
Când demnitatea mea nu trebuie să spele picioarele unuia căruia îi place să trăiască cu şosetele murdare.
Când sexul minunat şi spontan cel de toate zilele se transformă în sexul cel de o dată pe lună, rugat, chemat, invocat cu mila şi dăruit cu "hai s-o facem şi p-asta!"
Când uit că sunt specială pentru că în fiecare zi ţine să-mi reamintească faptul că sunt doar o femeie normală şi că mai mult de atât chiar nu o să pot.
Când frica de singurătate mă face să merg cât mai departe de el şi să nu privesc înapoi decât ca să văd cu cei mai diformi ochelari existenţi pe piaţă.
Când balta are peşti mulţi şi în urmă cu ceva timp mi-am ales peştişorul de aur, care începe să semene mai degrabă cu monstrul din Loch Ness.
Când uit că am promis cândva să iau de la viaţă tot ce e mai bun. Şi eu mă mulţumesc astăzi doar cu atât...
Când cel care m-a făcut să am încredere în mine, face din asta felul principal la cină.
Când mă scotea de câteva ori pe lună să luăm masa în oraş, iar acum se numeşte răsfăţ dacă vine măcar cu o shaorma cumpărată de la magazinul din colţ.
Când morţilor le stă mai bine în pământ, dar mortul ăsta continuă să bântuie de colo-colo prin liniştea mea.
Când umflatul lui în pene devine pierderea mea de răbdare.
Când bărbatul care mă ridica la statutul de sfântă devine porc. Iar eu femeia-porno.
Când singurătatea casei devine mai atrăgătoare decât jumătatea întinsă în pat lângă mine.
Când mă gândesc cu groază că nici măcar încălzirea globală combinată cu cea din calorifere nu va mai avea putere să încălzească ciorba mea răcită de mult.

Plimbatul cu ochii închişi pe timp de ziuă poate deveni periculos. Agăţatul de un actual de care nu te mai leagă nimic te poate ucide lent, strop cu strop. Statul lângă cineva care nu te mai iubeşte şi pe care nu-l mai iubeşti, te poate stoarce picătură cu picătură de dorinţa de a mai iubi. Atunci niciun ex-prezent nu mai bântuie. Atunci este momentul potrivit. Atunci este timpul. Atunci când se întâmplă toate astea. E timpul să te dezlegi de cineva care nu te mai merită. Iar atunci, toţi foştii devin legendă, iar tu o femeie vie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu