18 iulie 2009

Urgent

Urgent... este deja un ritm de viaţă, o modalitate de a-ţi trăi viaţa
Urgent... este un cuvânt cu care trăim zi de zi pe parcursul vieţii noastre agitate şi căruia i-am pierdut deja sensul de "grabă" şi "prioritate"
Urgent... e modul nefericit de a trăi pe Pământ pentru că în ziua în care plecăm, lăsăm neterminate lucrurile care erau într-adevăr urgente
Urgent... este să faci o pauză în viaţa ta agitată şi, pentru un moment să te vezi şi să te întrebi: cât de important este ceea ce fac?
Urgent... e ca atunci când te plimbi pe stradă, să-ţi ridici privirea, să-ţi întorci capul şi să priveşti în jurul tău, observând cerul, copacii, păsările.. oamenii!
Urgent... e să te opreşti şi să vezi ..cât de mare sau important eşti de fapt!
Urgent... e să fim mai umani, mai apropiaţi!
Urgent... e să ştim să preţuim timpul pe care ni-l cere un copil
Urgent... este ca într-o dimineaţă să te trezeşti devreme şi să trăieşti răsăritul, să-i simţi căldura şi să-i mulţumeşti lui Dumnezeu pentru un cadou nepreţuit
Urgent... este să te simţi viu cu trup şi suflet. Să-ţi vezi braţele, picioarele, întregul corp, inteligenţa.. şi să vibrezi cu adevărat în ritmul vieţii!
Urgent... este să acorzi o pauză muncii şi preocupărilor tale, să ieşi afară, să respiri profund şi să simţi cum aerul îţi umple plămânii şi.. să realizezi că eşti viu!
Urgent... este să le spui oamenilor din jurul tău că îi iubeşti, cât de mult îi iubeşti.. şi asta astăzi, neaşteptând ziua de mâine pentru a face asta
Urgent... este să nu-ţi laşi viaţa să se risipească ..iar atunci când priveşti în urmă, să nu fii deja un bătrân care nu mai poate da timpul înapoi!

Deci ...ce alte treburi urgente mai ai de făcut?

2 comentarii:

  1. Da, ai dreptate...avem nevoie urgenta sa ne rearanjam prioritatile.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar cine se mai gandeste la asa ceva? traim in secolu vitezei.. toti se grabesc sa ajunga nu stiu pe unde, sa-si rezolve nu stiu ce treaba importanta.. si uita sa fie oameni, sa se bucure si de un rasarit sau de un apus, sa rada cand vad un copil care se joaca, etc.

    RăspundețiȘtergere